Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rehau Polymer Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Profil PVC Geneo
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Geneo ® este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre cu adâncimea de 86 mm care există în acest moment pe piaÅ£a de construcÅ£ii.

Particularitatea sistemelor GENEO ®, este materialul hightech RAU-FIPRO ®. Acest material compozit din fibre de sticlă conferă profilului o stabilitate deosebită.

Prin această tehnică, armaturile de oÅ£el nemaifiind necesare, se asigură o reducere a costurilor cu 90%. ÃŽn acest fel, GENEO ® asigură cele mai bune valori de izolaÅ£ie termică, eliminându-se punÅ£ile termice cauzate de utilizarea armăturilor de oÅ£el.

Chiar ÅŸi normativele tehnice pentru conservarea energiei (EnEV), sunt realizate peste cerinÅ£e cu GENEO ®. ÃŽn acelaÅŸi timp, sistemul de ferestre oferă premisele pentru design ÅŸi confort, fără a fi nevoie de soluÅ£ii de compromis.

Propietăţi:

Adâcime constructivă: 86 mm / garnitură mediană

Număr de camere: 6 camere

Izolare termică: Uf = până la 0,85 W/m ²K

Economie de energie: până la 76%*

Material: compozit din fibre RAU-FIPRO ®, acoperit la exterior cu material de calitate coextrudat RAU-PVC pentru suprafeÅ£e de cea mai bună calitate

Izolare fonică: fară armare, până la RwP = 47 dB (cu geam Rw = 50 dB)

Protectie antiefracţie: până la clasa WK3, până la clasa WK2 fără armarePermeabilitatea la aer: 4(EN 12207)Etanşeitatea la apă: 9A (EN 12208)

*Valori de calcul: Reducerea pierderii de energie prin ferestre prin înlocuirea celor vechi din lemn / PVC din anii 80 (Uf= 1,9, Ug= 3,0) cu ferestre din profile REHAU GENEO (Uf= 0,86, Ug= 0,5, dimensiune fereastră 123x148 cm)

Cauta cel mai apropiat producator de tamplarie Rehau: http://www.profilepvcrehau.ro/
Din Gura in Gura